Wintersnelschaken op vrijdag 28 dec 18 in de Lantearne

Het is koud buiten, het regent en waait, dus het vleespakket uit de Witte Herbergh komt goed van pas, en we kijken al uit naar de stamppotten op de kliffen van Rijs. Tijd dus voor het traditionele Wintersnelschaaktoernooi van ssv Mid Fryslân. Deze keer in de Lantearne, Dringelstrjitte 13 te Akkrum, op loopafstand van ons vertrouwde Café. Het toernooi kent weinig officiële regels en is niet alleen voor sterke schakers, iedereen is welkom om er samen een leuke gezellige en vooral prettig chaotische avond van te maken.

Voor wie: Iedereen die kan snelschaken: senioren en jeugdleden, ex-leden en leden van bevriende schaakverenigingen, vrienden en vriendinnen, ooms en tantes, opa’s en oma’s, collega’s, medestudenten en anderen.
Plaats: de Lantearne, Dringelstrjitte 13 te Akkrum.
Datum: Vrijdag 28 december 2018
Aanvang: Aanwezig uiterlijk 19.00 uur, het toernooi start om 19.15 uur.
Geen inleg: Geen kosten voor deelname, wel voor iedereen een prijsje.
Consumpties: Contant af te rekenen, jeugd krijgt in de pauze een gratis consumptie.
Snelschaken: Spectaculaire snelschaakpartijtjes van 5 minuten per persoon per partij.
Voorrondes: Twee voorrondes in poules van 4, het noodlot bepaalt de indeling.
Finaleronde: Resultaten van de voorrondes bepalen in welke finaleronde je komt.
Prijsuitreiking: Vanaf 23.00 uur, traditioneel te beginnen met de jeugdpoules.

I.v.m. de aankoop van de prijzen, horen we graag of je wel of niet mee gaat doen, en ook of je iemand meeneemt die we nog niet kennen 🙂 . Aanmelding kan via dit Aanmeldingsformulier, via mail naar kpeterkoning@hotmail.com, bellen naar 06-455 444 51 of persoonlijk op de clubavond van Mid Fryslân. Wie er al meedoen is te zien op de Deelnemerslijst . We houden rekening met een maximum van 70 deelnemers en de regel VOL = VOL

Hopelijk wordt het ook deze keer weer een gezellige, chaotische en schaakvriendelijke Wintersnelschaak avond, zonder glij-partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *