Aankondiging Wintersnelschaaktoernooi 2017

Vrijdag 29 december 2017 organiseert schaakclub Mid-Fryslân weer het wintersnelschaaktoernooi in Café Kromme Knilles . Inmiddels is de organisatie druk bezig met de beveiliging van de indeling zodat buitenlandse inmenging niet meer mogelijk is. Het toernooi kent weinig officiële regels en is niet alleen voor sterke schakers, maar iedereen is welkom om er samen een leuke gezellige en vooral prettig chaotische avond van te maken. Hieronder alle informatie. I.v.m. de aankoop van de prijzen, horen we graag of je wel of niet mee gaat doen, en ook of je iemand meeneemt die we nog niet kennen :).

 

Voor wie:           Iedereen die kan snelschaken, zowel seniorleden, jeugdleden, ex-leden, niet-leden, leden van bevriende schaakverenigingen, vrienden en vriendinnen, kinderen en ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, collega’s en medestudenten en andere bekenden.

 

Plaats:               Café Kromme Knilles, Heechein 42 te Akkrum.

Datum:              Vrijdag 29 december 2017,

Aanvang            Aanwezig uiterlijk 19.00 uur, het toernooi start om 19.15 uur.

Geen kosten:    Geen kosten voor deelname, wel voor iedereen prijs en jeugdschakers krijgen een consumptie

Snelschaken:     Spectaculaire snelschaakpartijtjes van 5 minuten per persoon per partij.

Voorrondes:     Twee voorrondes in poules van 4 spelers, het noodlot beslist wie bij wie ingedeeld wordt.

Finaleronde:     Resultaten van de voorrondes bepalen in welke finaleronde je komt.

Prijsuitreiking:  Vanaf 23.00 uur, traditioneel te beginnen met de jeugdpoules.

 

Aanmelding kan via dit Aanmeldingsformulier , via geartjacob@hotmail.com, 06-12786255 of persoonlijk op de clubavond van Mid Fryslân.

Wie er al meedoen is te zien op de Deelnemerslijst . We houden rekening met een maximum van 72 deelnemers en de regel VOL = VOL

Hopelijk wordt het ook deze keer weer een gezellige, chaotische en schaakvriendelijke Wintersnelschaak avond, zonder glij-partijen. Hier het verslag van de vorige editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *