Wintersnelschaak Toernooi op donderdag 29 december in de Lantearne

Na ruim 2 jaar Corona waarin we helaas geen Wintersnelschaaktoernooi konden organiseren, gaan we dit jaar weer los! Ondanks dat we tijdens het schrijven van deze uitnodiging de eerste nachtvorst hebben genoteerd, lijkt het met de besmettingen mee te vallen. We gaan er dan ook vanuit dat we als vanouds een Wintersnelschaaktoernooi kunnen organiseren zonder beperkingen en maatregelen. Wederom kunnen we in de Lantearne, Dringelstrjitte 13 te Akkrum terecht. Het toernooi kent weinig officiële regels en is niet alleen voor sterke schakers, iedereen is welkom om er samen een leuke gezellige en vooral prettig chaotische avond van te maken.

Aanmeldingsformulier

Deelnemerslijst

Voor wie:Iedereen die kan snelschaken: senioren en jeugdleden, ex-leden en leden van bevriende schaakverenigingen, vrienden en vriendinnen, ooms en tantes, opa’s en oma’s, collega’s, medestudenten en anderen.
Plaats:de Lantearne, Dringelstrjitte 13 te Akkrum.
Datum:Donderdag 29 december 2022
Aanvang:Aanwezig uiterlijk 19.00 uur, het toernooi start om 19.15 uur.
Geen inleg:Geen kosten voor deelname, wel voor iedereen een prijsje.
Consumpties:Contant af te rekenen (pinnen kan niet), jeugd krijgt in de pauze een gratis consumptie.
Snelschaken:Spectaculaire snelschaakpartijtjes van 5 minuten per persoon per partij.
Voorrondes:Twee voorrondes in poules van 4, het noodlot bepaalt de indeling.
Finaleronde:Resultaten van de voorrondes bepalen in welke finaleronde je komt.
Prijsuitreiking:Vanaf 23.00 uur, traditioneel te beginnen met de jeugdpoules. Let op de extra prijs voor wie de leukste nickname heeft gekozen

 
I.v.m. de aankoop van de prijzen, horen we graag of je wel of niet meedoet, en ook of je iemand meeneemt die we nog niet kennen. Aanmelding kan via dit Aanmeldingsformulier, via mail naar geartjacob@hotmail.com, bellen naar 06-12 786 255 of persoonlijk op de clubavond van Mid Fryslân. Wie er al meedoen is te zien op de Deelnemerslijst. We houden rekening met een maximum van 70 deelnemers en de regel VOL = VOL

Hopelijk wordt het ook deze keer weer een gezellige, chaotische en schaakvriendelijke Wintersnelschaak avond, zonder glijpartijen. Als bestuur van Mid Fryslân kijken we erg uit naar deze editie en hopen we jullie weer in grote getale te mogen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *